سلام شب بخیر.
۲۳ سالمه و سقوط از ارتفاع داشتم و از طبقه سوم افتادم.لگنم شکسته جوری که حتی نمیتونم خودمو تکون بدمو پوشک بزارم زیر خودم از بس درد دارم رد قسمت رحمو مثانه.
۷تا آمپول ۴۰۰۰ تجویز شدبه غیر از اوم دوتا هم تو بیمارستان زدن برام.الان میخوام بدونم این هفت تا آمپول دقیقا برای چی لازمه؟و ایمکه اگه استفاده نکنم چه مشکلی پیش میاد؟اینم بگم که دیروزو امروز گذشت که اومدم خونه اما هنوز از این هفت تا آمپول استفاده ای نکردم.چون واقعا دلشو ندارم خودم تزریق کنم و کسیم نیست که کمکم کنه و از اون مهم تر بلد نیستم تزریق کنم.
میشه راهنمایی کنین منو؟ممنون میشم.یا حداقل یه فیلم از نحوه ی تزریق هم برسونین بهم.
24 آذر 1399 00:03
149
2 جواب برای این سوال
سلام وقت بخیر آمپول انوکساپارین برای جلوگیری از انعقاد خون در افرادی که مبتلا به بیماری های خاصی هستند یا بیمارانی که تحت عمل جراحی خاصی قرار خواهند گرفت، مورد استفاده قرار می گیرد. این آمپول به همراه برخی داروهای دیگر برای درمان لخته شدن خون کاربرد دارد. پزشک احتمالا این آمپول را به شما تجویز کرده است تا برای عمل جراحی آماده شوید و همچنین دچار انعقاد خون نشوید. پس حتما انوکساپارین را طبق دستور پزشک و با دوز تجویز شده تزریق کنید. نکته بعد اینکه آمپول انوکساپارین معمولا باید در مطب پزشک، کلینیک و یا بیمارستان تزریق بشود. در صورتی که این آمپول را در منزل تزریق می کنید پرستار یا مراقب باید ابتدا نحوه تزریق را به شما آموزش دهد و از شیوه تزریق دارو اطلاع کامل داشته باشد تا مشکلی برای شما پیش نیاید. این امپول باید به صورت زیر جلدی تزریق شود، از تزریق عضلانی این آمپول خودداری نمایید و پس از هر بار استفاده سرنگ و سوزن را دور بیندازید . برای حصول اطمینان بیشتر به پزشک متخصص مراجعه کنید و یا اگر نمی توانید حرکت کنید با اورژانس تماس بگیرید.
24 آذر 1399 14:28
سلام آیا موقع تزریق باید هوانیروز بشه یا نه چون هوا داخل سرنگ هست
22 ارديبهشت 1400 01:37