سلام من به خاطر فشار مغز دو بار ال پى كردم و دو ماه و نيم هست كه قرص توپيرامات و استوزولاميد هركدوم ٢ تا در روز مصرف ميكنم . از وقتى مصرف قرص هارو شروع كردم كه همزمان بود با ال پى دوم ، سوزش چشم پيدا كردم و بيشتر از نيم ساعت نميتونم با گوشى كار كنم ، چشمم به نور حساس شده و هنگام ديدن تلويزيون اديت ميشه و اشك ريزش دارم و كتاب هم نميتونم بيشتر از چند دقيقه مطالعه كنم و چشمم اذيت ميشه ، رفتم چشم پزشك ، عينكم خدارو شكر درسته . گفت بلفاريت دارى و خب من الان هم چشمام رو ميشورم و كمپرس گرم ميذارم ولى قبلا هم بلفاريت داشتم و فعاليت روزانه م رو مختل نكرده بود
اين سوزش و اذيت چشمم به خاطر چى هست ؟ بلفاريت يا قرص ها ؟ و من چيكار بايد بكنم ؟
02 ارديبهشت 1400 17:31
170
2 جواب برای این سوال
سلام شما باید توسط پزشک متخصص چشم معاینه و ویزیت شوید تا علت سوزش چشم مشخص شود و سپس با توجه به نظر پزشک، اقدام به درمان کنید. سوزش چشم از عوارض جانبی داروی استازولامید می باشد. به پزشک مراجعه کنید و او را در جریان علائمی که دارید، قرار بدهید.
03 ارديبهشت 1400 18:57
سلام ممنون از پاسختون اگه سوزش از استوزولاميد باشه تا وقتى قرص قطع نشه ادامه پيدا ميكنه ؟ نميشه كاريش كرد ؟ چون من قطره اشك مصنوعى هم استفاده ميكنم و تاثير زيادى نداره.
05 ارديبهشت 1400 17:46