سلام دوستان خیلی ممنون میشم اگر میآید به من کمک کنید من چندین ساله شبی یک عدد آلپرازولام مصرف میکردم و کم کم زیاد شد تا روزی سه عدد و کاملا اثر آرامبخش و خواب آوری آلپرازولام حس میکنم ک هیچ مشکلی نداشتم و خیلی راضی بودم متاسفانه به دلایلی نزدیک بیست روز دو آلپرازولام هم به تقریبا ۱۰ عدد رسید ولی بعد از گذشت مدتی دیگه آلپپرازولام دیگه هیچ آثر آرامبخش و خواب آوری نداره حتی یک بار نزدیک سی تا خوردم ولی اثری نداشت نمیدونم چرا یک باره بدن انقدر شدید به آلپرازولام مقاوم شد میخواستم بدونم میتونم از روهیپنول استفاده کنم به جای آلپرازولام چون واقعا استرس و بی خوابی امیونم رو بریده واقعا دنبال جایگزین آاپرازولام میگردم نمیدونم روهیپنول میتونم استفاده کنم یا نه خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
08 ارديبهشت 1401 04:26
44
1 جواب برای این سوال
1) این دارو اعتیاد آور است و باعث وابستگی فرد می شود. هرگز نباید دارو را بدون اجازه پزشک مصرف کنید. ۲) آلپرازولام نباید به صورت خودسرانه و ناگهانی قطع شود زیرا ممکن است سبب بروز عوارض جانبی ناشی از ترک دارو بشود. ۳) اگر در طول مصرف، حس کردید که دارو اثر گذاری قبلی را ندارد و یا علائم اضطراب و غیره شما را کاهش نمی دهد، به پزشک اطلاع دهید. ۴) برای جایگزین کردن دارو و شیوه صحیح ترک این دارو حتما با پزشک مشورت کنید.
09 ارديبهشت 1401 19:25