سلام
من تا حدود یک هفته ده روز پیش ، تحت نظر پزشک فلووکسامین و لورازپام استفاده میکردم.
منتهی چون متاسفانه لورازپام کمیاب شده، دکتر گفتن فعلا به جاش آلپرازولام استفاده کنم.
الا حدود یک هفته هست آلپرازولام ۱ رو در دو وعده ظهر و غروب استفاده میکنم + فلووکسامین رو هم گفتن در این شرایط فعلا یک فلووکسامین ۵۰ استفاده کنم
الان چند روزی هست هم خوابم بهتره هم حالم در طول روز ، منتهی یک مورد یک مقدار عجیبی که هست بعضی شبها بعد از خوردن فلووکسامین و آلپرازولام حدود یک ساعت بعد تا چند ساعت مودَم (mood) میاد پایین، در حالی که با لورازپام روز ها اوکی بودم و شبها یه کم بهتر.
۱- میخواستم بپرسم این پایین اومدن mood در شب، بهتر میشه به تدریج ؟ چند روز طول میکشه؟
۲- اول یا دوم خوردن فلووکسامین و آلپرازولام و فاصله خوردن دو قرص در این مورد تاثیر داره؟
۳- من الان لورازپام رو تونستم تهیه کنم خدا رو شکر ، ولی دکتر گفتن چون فعلا بدن به آلپرازولام جواب داده فعلا روی همین بمونم و سراغ لورازپام نرم. الان بد نیستم ولی خودم فکر میکنم با لورازپام هم روز و هم شب حالم خیلی بهتر بود، چه کار باید بکنم؟
ببخشید که سوالا زیاد شد
ممنون از شما
16 فروردين 1399 22:27
111
1 جواب برای این سوال
سلام علائمی که ذکر کردید، جزو عوارض جانبی داروی آلپرازولام می باشد. اگر این عارضه ادامه پیدا کرد، پزشک را در جریان بگذاری و با او مشورت کنید. داروی آلپرازولام با داروی فلووکسامین تداخل دارویی دارد. این دو دارو را همزمان مصرف نکنید و در مورد زمان مصرف داروها حتما با پزشک مشورت کنید. داروها را طبق دستور پزشک معالج مصرف کنید و از مصرف خودسرانه داروها پرهیز کنید.
09 فروردين 1400 01:16