سلام پسر هستم.25 سالمه. از نوجوانی حالم خیلی بد شد بدلیل فشار های اطرافم.حتی نمیتونستم با خونواده حرف بزنم یا در مغازه برم لاغر و بی انرژی بودم افسرده وغمگین بودم همه مسخرم میکردن بخاطر وضع روحیم.ب صورت خودسر سیتالوپرام 20 شروع کردم بعد کردمش 40 .الان حدود 4 سال میگذره حالم خوب خوب شد وزنم بیشتر شد ولی اضطرابم برطرف نشد(مخصوصا برای سرکار رفتن چون تااسم سرکار رفتن میاد پانیک بهم دست میده میخام غش کنم احساس میکنم قلبم میخاد وایسه سرگیجه میگیرم عرق میکنم خیلی حالم بد میشه تا چندروز).هیج بیماری خاصی هم ندارم جز این.با تحقیق زیاد سیتالوپرام رو قطع کردم بدون مشکل. الان چندروزه سرترالین 25 میخورم برای اضطراب و پانیک.ایا کارم درست هست ک کردمش سرترالین؟برای متخصص رفتن هم هزینه میخاد ک فعلا وضعیت مالی خوبی ندارم .لطفا راهنمایی کنین
10 شهريور 1398 18:45
82
1 جواب برای این سوال
سرترالین برای درمان بیماری هراس اجتماعی نتایج موفقیتآمیزی بدست آوردهاست. مطالعات و تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده نشان دهنده این امر است که برای درمان این بیماری به میزان دوز بیشتری از مصرف نیاز است علاوه بر این بهبودی به کندی صورت میگیرد و معمولاً پاسخ به دارو از هفته ششم شروع شده و تا هفته دوازدهم افزایش مییابد. سرترالین علاو بر اینکه مولفههای روانی هراس اجتماعی همچون ترس و اجتناب بهبود میبخشد بر مولفههای فیزیکی مانند سرخ شدن و تپش قلب نیز تأثیر مثبت میگذارد.
اما حتما حتما با پزشک مشورت کنید حالا نه قطعا متخصص حتی با یک پزشک داروخونه مشورت کنید و با تجویز ایشون مصرف کنید چون این دارو هم عوارض جانبی زیادی داره از قبیل سرگیجه تپش قلب دیرانزالی کاهش تمایلات جنسی سردرد خشکی دهان خونریزی غیرطبیعی در سطح پوست
خلاصه دومرتبع تاکید میکنم با پزشک مشورت بشه
10 شهريور 1398 19:14