با سلام اینجانب پارسال با پرولاکتین ۶۰ بدون علت مشخص با ام ار ای نرمال و تیرویید نرمال به مدت ۸ ماه کابرلین مصرف کردم و باردار شدم ولی در یک ماه و نیم سقط شد دو ماه بعد از سقط پرولاکتین من چک شد و اندازه ان ۲۳ بود و طبیعی بود با مراجعه به دکتر غدد دوباره کابرلین هفته ای یک عدد به مدت سه ماه مصرف کردم و اکنون پرولاکتین من منفی شده و دکتر زنان گفته کمی پرولاکتین برای بارداری لازم است ایا من میتوانم به جای یک قرص کابرلین نیم هفته ای یک بار نصف قرص هفته ای یک بار مصرف کنم ؟ایا پرولاکتین منفی مانع لانه گزینی جنین نمیشود؟
12 شهريور 1398 14:20
1970
3 جواب برای این سوال
دوست عزیز اگر سیکل های قاعدگی منظمه ومشکل بارز دیگه ای ندارین پرولاکتین پایین مانع بارداری نمیشه وجای نگرانی نیس اما اگه پرولاکتین بالا باشه کارو سخت میکنه و مانع بارداری میشه
12 شهريور 1398 16:25
قرص کابرگولین (Cabergoline) از داروهایی است که میزان هورمون پرولاکتین ترشح شده از غده هیپوفیز را در مغز کاهش داده و از این طریق اختلالات هورمونی را درمان میکند. از این دارو برای کنترل و درمان بیماری پارکینسون و درمان اختلالات قاعدگی نیز استفاده میشود.
12 شهريور 1398 16:29
سلام پرولاکتین من ۳۴ بود عددش و دکترم هشت عدد قرص کابرلین تجویز کردن هفته ای دوتا مصرف کنم الان پنج تای آن را استفاده کردم و امروز وقت پریودم بود اما نشدم دیروز یه لک کوچیک دیدم امکان داره عقب افتادن پریود بخاطر این قرص باشه یا اینکه ممکنه باردار باشم چون هشتمین ماه هست که تو اقدام به بارداریم ممنونم جواب بدید
08 اسفند 1401 14:22