ایا کابرگولبن باعث پریودشدن میشه چون من پرولاکتبنم بالاس و هفته ای نصف قرص میخورم من بخاطر عقب افتادکی پریودم رفتم پیش دکتر دو بار دکتر به مدت۳یا۴ماه برام تجویز کرد و تابعد۳ماه بعد مصرف قرص پریوم تقریبا منظم میشد ولی بعد ابنکه قطع میکردم مجدد پریودم عقب میافتاد ایا بخاطر مصرف کابرگولین هست که پریود میشم؟؟
25 تير 1399 15:07
6822
3 جواب برای این سوال
سلام بله کابرگولین می تواند بهعنوان یک درمان مناسب برای بیماران PCOS با پرولاکتین بالا برای بهبود اختلالات قاعدگی و کاهش آندروژنهای سرم به کار گرفته شود.
http://journals.ssu.ac.ir/ijrmnew/article-1-625-fa.html
25 تير 1399 15:43
سلام من شش ماه هست پريودنامنظم داشتم قرص هاي ال دي ومدروکسي پروژسترون مصرف کردم بازم پريودم نامنظم شدم تااينکه ازمايش دادم پرولاکتينم خيلي بالاس دکتربرام قرص کابرگولين نوشته هفته دوتاباوجودخوردن قرص دوباردرماه پريودشدم علتش چيه؟سونوواژينال هم دادم همه چي سالم بود
24 دي 1399 11:54
سلام من دختری ۲۸ ساله یه مدت به خاطر پرولاکتین بالا قرص کابرولین هفته ای دو بار مصرف میکردم مه پارسال دی ماه آزمایشم نرمال بود تا اینکه دوباره آذر ماه پریود نشدم که او دو ماه ۴تا آمپول پروژسترون زدم که پریود نشدم الان دکتر ۸تاقرص کابرولین تجویز کردن ۵تا شو خوردم هنوز پریود نشدم آیا بعد از اتمام قرص پریود میشم ؟یا چه مدت زمان میبره ممنون میشم زود جواب بدید
16 فروردين 1402 02:18