سلام ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید.
میخواستم بدونم آیا داروی فینگولیمود روی خون یا پوست تاثیری میزاره؟من بیمار ام اس هستم،4ماهه دارم مصرف میکنم یک سری ضایعات پوستی روی بدنم به صورت پراکنده مشاهده کردم. جوش های سرسفید دور قرمز که گفتن میلیا هست. احساس میکنم درون خونم آلودگی هست یا به چیزی دارم حساسیت میدم. امکانش هست کبدم رو چرب کرده باشه و این ضایعات بر اساس این باشه؟ باتشکر از مطالب جامع و مفیدتون.
سوال بعدی این که تحت کنترل که بودم برای مصرف اولیه ی دارو ضربانم مشکلی نداشت الان حس میکنم قلبم بی مورد گاهی تیر میکشه... اصلا احساس آرامش ندارم با این دارو..قبل تر داروی سینوتک مصرف میکردم بخاطر این که اشتهامو زیاد میکرد و وزنم بهم ریخته بود عوض کردم و دکتر فینگولیمود رو بهم داد خواهش میکنم به سوالاتم پاسخ بدید. با تشکر
05 فروردين 1399 05:18
233
1 جواب برای این سوال
سلام بله ایجاد ضایعات پوستی، حساسیت، خارش و مشکلات پوستی از عوارض داروی فینگولیمود می باشد. بله این دارو می تواند عملکرد کبد را کاهش بدهد و یا باعث بروز مشکلات کبدی بشود. برخی از علائم مشکلات کبدی که می توانند به دلیل مصرف این دارو بروز کنند عبارتند از خستگی، زرد شدن پوست، بی اشتهایی، حالت تهوع و ادرار تیره و مدفوع کم رنگ. همچنین داروی فینگولیمود می تواند باعث کاهش ضربان قلب چند ساعت بعد از مصرف این دارو بشود. به همین دلیل پزشک باید بر ضربان قلب شما نظارت داشته باشد. اگر هرگونه از این علائم را داشتید، فورا به پزشک اطلاع بدهید. اگر مشکل قلبی یا کبدی یا کلیوی دارید، حتما قبل از مصرف این دارو، پزشک را مطلع کنید و او را در جریان شرایط و سابقه پزشکی خود قرار دهید.
09 فروردين 1400 02:18